Yrityslahjat kaiverruksella

Ukko Finlandin tuotteet ovat ajattomia. Niissä yhdistyvät aidot materiaalit, minimalististen design ja suomalainen ammattitaito. Voit lisätä oman kädenjälkesi tuotteeseen viimeistelemällä lahjan mieleisellä kaiverruksella tai valinnaisella designilla.

Kourassa tuntuvaa kotimaista muotoilua

Muotoilu

Ukko Finland on yhdistelmä suomalaista sisua ja minimalistista muotoilua. Ukko on oiva lahja niille, joille on jo kaikkea. Tinkimättömällä ammattitaidolla taotut tuotteet on tehty käyttöön niin juhlaan kuin arkeen. Ukko on matkakaveri metsään ja merille, yhdessäolon hetkiin ruoanlaiton parissa sekä kumppani parhaisiin löylyhetkiin.

Kotimaisuus

Ukko on kerännyt ympärilleen tekijöiden joukon, joiden käsissä tuotteet saavat muotonsa aidoista raaka-aineista; puusta, teräksestä ja nahasta. Tinkimättömyys laadussa ja kotimaisuudessa näkyy ja tuntuu. Suomalaisten suunnittelijoiden, sorvareiden, puuseppien ja nahdureiden osaamisella valmistetaan kaikki Ukko Finlandin tuotteet.

Persoonallinen lahja

Ukko Finlandin tuotteet ovat erinomainen lahjaidea niille, joilla on jo kaikkea, mutta arvostavat käytännöllisiä ja kestäviä esineitä. Retkikäyttöön sopivat esimerkiksi kestävät Ukkomatit, kun taas ruoanlaittoon suunnitellut halsterit ja lihanuijat ovat oiva lahjaidea ruoanlaiton harrastajalle

Yhteystiedot

Toimitusjohtaja, myynti

Jani Jaatinen
p. +358 400 488 289
jani@ukkofinland.fi

____________________

B2B myynti, International sales

Christoffer Eriksson

+358 45 322 1383 christoffer@ukkofinland.fi


Ukko Finland Oy
Y-tunnus: 2835048-3

Ma - Pe, 10:00 - 16:00

×