Uniikkius vei Ukko Schnappsin Japaniin - pääsi maailman arvostetuimpien brändien joukkoon

Suomalainen Ukko Schnapps pääsi maailman arvostetuimpien brändien joukkoon, kun japanilainen maahantuoja Cornes Corporation ilmoitti haluavansa Ukko-tuotteet edustukseensa. Kyseinen maahantuoja edustaa mm. Bentleytä, Rolls Roycea, Lamborghinia ja Ferraria. Yhteislanseeraus tehtiin 6.9.2017 Tokiossa.


Lue lisää »

Kourassa tuntuvaa suomalaista muotoilua ja huulilla pohjolan viima – Ukko Finland

Ukko Finland on yhdistelmä maskuliinista jaloterästä ja minimalistista, suomalaista suunnittelua. Sen viimeistelty tyylikkyys syntyy huipputeknologian ja perinteisen käsityötaidon liitosta. Kaikki Ukko Finland -tuotteet valmistetaan Suomessa.

Ukko Schnapps
 

Aitous takaa laadun

Ukko Schnapps -tuotteet ovat täysin suomalaista suunnittelua ja käsityötä. Kaikki tuotteiden työvaiheet tehdään Etelä-Pohjanmaalla tiiviissä yhteistyössä paikallisten käsityötaitajien ammattitaitoa kunnioittaen.


Voit tarkistaa oman Ukko Schnapps -tuotteesi alkuperän ja valmistusajankohdan syöttämällä tuotteen pohjasta löytyvän sarjanumeron laatikkoon:

Aitous

Aitous

Jokainen Ukko Schnapps -tuote on merkitty uniikilla
sarjanumerolla, joka varmistaa sen aitouden ja alkuperän.
Voit tarkistaa oman Ukko Schnapps -tuotteesi alkuperän ja valmistusajankohdan virallisilla kotisivuillamme.
www.ukkoschnapps.com


Turvallinen tuote

Turvallinen tuote

Ukko Schnapps -tuotteet on valmistettu 100% elintarvikesäädökset täyttävästä meijeriteräksestä. Hitsauksessa ei ole käytetty ulkopuolisia juotosaineita, osat on yhdistetty toisiinsa laserhitsaamalla, näin taataan tuotteelle pitkä käyttöikä ja hygieenisyys.


Ajaton design

Ajaton design

Ukko Schnapps on yhdistelmä maskuliinista jaloterästä ja minimalistista, suomalaista suunnittelua ja käsityötä. Sen viimeistelty tyylikkyys syntyy huipputeknologian ja perinteisen käsityötaidon liitosta. Kaikki tuotteiden työstövaiheet tehdään Pohjanmaalla tiiviissä yhteistyössä paikallisten käsityötaitajien ammattitaitoa kunnioittaen.


Tasting

Tasting

Ukko Schnappsin pienessä pesässä alkoholin tuoksu ei korostu liikaa ja alkoholihöyry pääsee ohjautumaan ulos. Tämän ansiosta hienot, hedelmäiset, mausteiset aromit pääsevät oikeuksiinsa. Ukkomatin ohuen ohut suuosa ohjaa konjakin/viskin optimaalisesti kielemme kärkeen, korostaen tisleiden hedelmäisyyttä ja pehmeyttä.


Ekologisuus

Ekologisuus

Nahka on ekologinen materiaali sen pitkäikäisyyden vuoksi. Ukko -tuotteiden nahkaosissa ekologisuus johtuu myös nahan suomalaisesta alkuperästä ja sen kasviparkinnasta. Parkitsemisessa käytetään luonnollisia tanniineja. Tuote on siten ekologinen ja kestävä, sekä eettinen valinta.

Jälleenmyyjien tilauslomake

 
Tuote
Määrä

Lisää uusi rivi Lisää uusi rivi


Erityistoiveet:

Tämä tilauslomake on tarkoitettu ainoastaan Ukko Schnapps -tuotteiden virallisille jälleenmyyjille. Jos olet yksityinen asiakas, siirry verkkokauppaamme.

Yritys:
Yhteyshenkilö:
Sähköposti:
Puhelin:
Toimitusosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
 

Copyright by Ukko Finland Oy. All rights reserved.

Kysyttävää, yhteistyö kiinnostaa?

Jani Jaatinen / Ukko Finland Oy
p. +358 400 488 289
info@ukkoschnapps.fi
Ukko Finland Oy, y-tunnus 2835048-3

Laskutusosoite

OVT-tunnus: 003728350483
Verkkolaskuosoite: 003728350483
Operaattori: Basware
Välittäjätunnus: BAWCFI22